Κάκογλου: «Υπάρχει ανησυχία για το μέλλον του Απόλλωνα»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2020

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Απόλλωνα Πόντου, κ. Κάκογλου, εξέφρασε μέσω του Metropolis 95.5 τον προβληματισμό του για το αύριο του συλλόγου. «Πολλά άτομα που είναι εκτός Θεσσαλονίκης με παίρνουν και με ρωτάνε τι γίνεται με την ομάδα. Υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία για το μέλλον της ομάδας, όχι μόνο από εμάς, αλλά και από τον κόσμο. Έχουμε να ακούσουμε νέα πολύ καιρό και μετά τον κορωνοϊό. Ποδοσφαιριστές υπάρχουν ή δεν υπάρχουν;» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:  

«Δεν είχαμε επικοινωνία με τον κ. Καλαϊτζίδη λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, δεν υπήρξε κάποια κοινή περίοδο που να βολέψει. Αλλά υπήρχαν και τα αγωνιστικά προβλήματα που ήταν πάνω από όλα. Εμείς κοιτάμε μόνο την μεγάλη μας αγάπη, τον Απόλλωνα, δεν κοιτάμε πρόσωπα, αλλά τις καταστάσεις. Επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται βγάλαμε αυτή την ανακοίνωση.  

Κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκε ο ερασιτέχνης με τον κ. Μπαλτίδη, αλλά δεν ευδοκίμησε. Τώρα δεν ξέρουμε ποιοι θα τρέξουν την ομάδα. Εκκρεμούν και οι προσφυγές κάποιων παικτών. Εμείς βλέπουμε τι γίνεται και στο τέλος παίρνουμε θέση. Θέλουμε κάποια ανταπόκριση από την ΠΑΕ για να ενημερώσει όχι εμάς, αλλά τον φίλαθλο κόσμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.