Κακιούσης: «Όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του θα κερδίσει»

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Κακιούσης, ο οποίος μίλησε για το σημερινό ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ του Ηρακλήκαι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το σημερινό ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει εικόνα, έχει μεγάλο ρόστερ με βάθος, καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Θεωρώ ότι όποιος καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του θα πλησιάσει πιο εύκολα στην νίκη. Ο Ηρακλής, στηρίζεται κυρίως στο «πικ εν ρολ» και σε «τρανζίσιον» καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το σκάουτινγκ του και γνωρίζει τα δεδομένα. Του αρέσει να παίζει με εναλλαγές στην άμυνα και σουτάρει καλά. Αν καταφέρει ένας από τους δύο να ανατρέψει τον ρυθμό του άλλου τότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες για την νίκη».

Ερωτηθείς για την πορεία του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι σε καλό δρόμο, έχει λυμένο το οικονομικό. Ο Δρακόπουλος, στηρίζει και αγαπάει την ομάδα, θέλει πρόγραμμα και επιμονή στον στόχο. Το άσχημο είναι ότι δεν μπορεί να έχει την έδρα που ζήσαμε εμείς. Λείπει πολύ το «Ιβανώφειο», ήταν καυτή έδρα και ο 6ος παίκτης μας που σήκωνε την ομάδα στα δύσκολα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.