Κάκαλης: «Ο Τσουμάνης είχε οικονομικά προβλήματα αλλά δεν έδειχνε στο σημείο μηδέν»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Για το Νίκο Τζουμάνη που «έφυγε» άδοξα από τη ζωή μίλησε ο Γρηγόρης Κάκαλης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι συγκλονισμένος. Είναι μια μεγάλη απώλεια. Μιλήσαμε την Παρασκευή και μου ανέφερε κάτι για οικονομικά προβλήματα και του είπα θα βρούμε λύση. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Χρωστάω στον πεθερό μου 24.000 και κάτι άλλα. Περίμενε μια δικαστική απόφαση και θα τον πλήρωνε. Δεν μου έλεγε ότι χρωστάω τόσα. Μίλησε με Μπούρμπο, με Τάτο. 

Δεν μου έδειχνε ότι ήταν στο σημείο μηδέν. Πρέπει να είχε χρέη. Δεν μου είπε πόσο χιλιάρικα χρωστάει. Κατόπιν εορτής δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν μου είπε τίποτα, δεν μου είπε ότι έφτασε στο απροχώρητο. Δεν γνωρίζω την οικονομική του κατάσταση. Είχε βρει δουλειά, θα έπαιζε και στον Μακεδονικό, θα παντρευόταν. 

Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι έφυγε και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έφτανε στο σημείο αυτό. Θέλει μεγάλη δύναμη να αυτοκτονήσεις. Ας αφήσουμε την αστυνομία να πει αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.