Κακά στραβά και ανάποδα, ο ΠΑΟΚ σε κρίση

Γιώργος Καστάνης12 Μαΐου 2022

Λαϊκά δικαστήρια εναντίον των παικτών του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι και την νέα ήττα από τον Άρη, που δείχνει πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση που είναι αμφίβολο εάν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση,

Κακά στραβά και ανάποδα εξελίχθηκαν όλα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που έχασε από τον αντίπαλό του, γιατί δεν μπόρεσε τις λίγες καλές στιγμές που δημιούργησαν οι παίκτες του, να τις εκμεταλλευτεί και να πετύχει ένα γκολ. Από την άλλη, ο Άρης χάρη στον Καμαρά που ήταν ορμητικός και έδειξε πως πρέπει να παίζει ένα σέντερ φορ στην αντίπαλη περιοχή και τις κινήσεις ορισμένων παικτών του, όπως ο Μαντσίνι, πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τον βάζει για τα καλά στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ μετά και από αυτή την ήττα, κινδυνεύει να χάσει την δεύτερη θέση, όχι όμως και την Ευρώπη. Το ζητούμενο όμως είναι, με ποια ψυχολογική κατάσταση θα πορευτούν οι παίκτες του και φυσικά ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Πρακτικά ο ΠΑΟΚ με τέτοιες εμφανίσεις, όπως στα Ιωάννινα και στην Τούμπα με τον Άρη, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, να φέρει ένα ακόμη Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά σε λίγες μόλις ημέρες. Και παράλληλα να ελπίζει πως η επιστροφή παικτών όπως ο Βιεϊρίνια, ο Μπίσεσβαρ, ο Καντουρί, ο Ντόουγκλας, ο Λύρατζης, θα του δώσουν ώθηση για να πετύχει.

Ο Λουτσέσκου αποδέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες. Και τόλμησε κατά την αποχώρησή του να μιλήσει με τους οπαδούς που αρχικά τον αποδοκίμαζαν μπροστά στην κεντρική θύρα. Ανοιξε διάλογο μαζί τους και έδειξε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Είπε αρκετές φορές, εγώ φταίω. Οι διάλογοι ήταν έντονοι και φάνηκε πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε να συμμερίζεται πλήρως την άποψη των αγανακτισμένων οπαδών. Και με τον τρόπο του, φάνηκε να τους κάλμαρε, εν μέρει, καθώς κοινή παραδοχή είναι πως ο στόχος είναι το Κύπελλο.

Εάν ήταν κάποιος άλλος προπονητής, ενδεχομένως να απέφευγε να ανοίξει διάλογο με τους οπαδούς. Ο Λουτσέσκου το επεδίωξε, κυρίως για να εισπράξει πάνω του, τις αντιδράσεις.

Μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει εκνευρισμός, αυτό είναι οφθαλμοφανέστατο, όμως σε αυτό το διάστημα, πρακτικά μόνο οι προσθήκες των έμπειρων μπορούν να αλλάξουν την εικόνα για να μην χάσει ο ΠΑΟΚ την δεύτερη θέση και να πάρει το Κύπελλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.