Κακά: «Στην Βραζιλία πολλοί βλέπουν τον Ρονάλντο σαν χοντρό, και δεν υποστηρίζουν τον Νειμάρ»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κακά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο Bein Sports και αναφέρθηκε σε αρκετά ποδοσφαιρικά θέματα. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην Βραζιλία και την παρουσία της στο Μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιπάθειες που έχουν Ρονάλντο και Νειμάρ όπως είπε στην χώρα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι πολλοί είναι οι Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την εθνική ομάδα τους και βλέπουν τον Ρονάλντο ως κάτι συνηθισμένο «έναν χονδρό άνδρα που περπατάει στο δρόμο», όπως είπε. Να θυμίσουμε ότι η «Σελεσάο» αγωνίζεται αύριο (9/12 17:00) κόντρα στην Κροατία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

"Είναι παράξενο που το λέω, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την εθνική τους ομάδα. Συμβαίνει μερικές φορές. Εάν δεις τον Ρονάλντο να περπατάει στην Αγγλία θα πεις "ουάου", υπάρχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στην Βραζιλία είναι απλά ένας χονδρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο", τόνισε ο Κακά, για να προσθέσει: "Αυτή τη στιγμή πολλά άτομα στην Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ αλλά με αρνητικό τρόπο".

Όταν δε ο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ρίτσαρντ Κις, απόρησε με τη συμπεριφορά των Βραζιλιάνων προς τον Ρονάλντο ("Περίμενε λίγο, ο Ρονάλντο δεν απολαμβάνει την ίδια εκτίμηση από τους Βραζιλιάνους σε σύγκριση με εμάς;", είπε μεταξύ άλλων), η απάντηση του Κακά ήταν η ακόλουθη: 

"Υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι που αγαπούν τον Ρονάλντο. Εγώ τον αγαπώ, όμως ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στην Βραζιλία είναι διαφορετικός από αυτόν με τον οποίο τον σέβονται στο εξωτερικό. Βλέπω ότι εκτός Βραζιλίας υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός προς τον Ρονάλντο απ'ότι εντός των συνόρων".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.