Καιρός να… ανοίξει λογαριασμό ο Ολιβέιρα και ως παίκτης του ΠΑΟΚ

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

O Nέλσον Ολιβέιρα την προσεχή Κυριακή θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα είναι η πρώτη ως βασικός.

Είχε παίξει τον περασμένο Μάιο στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και στη νίκη με 2-0 αλλά ερχόμενος από τον πάγκο στα τελευταία 29' της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ πλέον και μετά τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας περιμένει πολλά από τον Πορτογάλο επιθετικό σε αυτόν τον «καυτό» από κάθε άποψη Οκτώβριο, ελπίζοντας πως θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει χτίσει μια καλή παράδοση στο σκοράρισμα. Πέντε φορές αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και στα τρία από αυτά τα ματς σκόραρε.

Μένει να φανεί αν την Κυριακή καταφέρει να πετύχει και με τα ασπρόμαυρα το πρώτο του γκολ απέναντι στους πράσινους και να πάρει «μπρος» πολύ περισσότερο τώρα που ο Μπράντον Τόμας θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για ένα μήνα. Χθες επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει όλα τα ματς του Οκτωβρίου, δηλαδή με Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε πως από σήμερα όπου η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις, στη διάθεση του Λουτσέσκου θα είναι και ο Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.