Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2022

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού προειδοποιώντας για την αλλαγή του καιρού.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από πολλούς κεραυνούς, χαλάζι αλλά και ισχυρές ριπές ανέμων.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ:

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (04-09-2022) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (05-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Δευτέρα (05-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία τη βόρεια Εύβοια, τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.