Καινούργιου: «Ο πατέρας μου αρχίζει να ξεκατινιάζεται»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Δεν... χαρίστηκε στον πατέρα της η Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να τον... «καρφώνει» στον αέρα της εκπομπής της.

Θέση για τα όσα έγραψε ο πατέρας της στο Instagram κατά της Μπέττυς Μαγγίρα, πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε: «Ξαναλέω για τον μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram. Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram. Όταν το συνειδητοποίησα τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "συγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις άλλες εκπομπές; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν". Και μου λέει "εγώ; Όχι, όχι, όχι". Και μου λέει "στενοχωριέμαι για σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω "δεν στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό»

Όλα αυτά ξεκίνησαν από το τρέιλερ της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, με την ίδια και την ομάδα της, να κάνουν θεατρικό σκετς με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν για to Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το γεγονός αυτό έκανε... έξαλλη την παρουσιάστρια του ALPHA και κάπως έτσι ξεκίνησε η... «κόντρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.