Καίγεται να τους αποδεσμεύσει αλλά εισπράττει αρνήσεις…

Μάνος Χατζάκης30 Δεκεμβρίου 2021

Ξεκάθαρα πρόκειται για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κατάστασης καθώς τα δεδομένα που ήδη διαμορφώθηκαν στις υποθέσεις Ντουάρτε, Μήτρογλου και Χαΐροβιτς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα. Ο Αρης θέλει να τους αποδεσμεύσει αλλά κανείς εκ των τριών δεν δείχνει την πρόθεση να ενδώσει στις προτάσεις…

Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, για παράδειγμα ο Κώστας Μήτρογλου την αντιμετωπίζει επί του προσωπικού θεωρώντας ότι άξιζε αγωνιστικών ευκαιριών και δεν τις πήρε. Η αλήθεια, προφανώς, είναι διαφορετική από αυτή που πιστεύει καθότι δεν έδειξε ότι είναι σε αγωνιστική κατάσταση για το επίπεδο της ομάδας, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό για έναν ποδοσφαιριστή της δικής του καριέρας. Για τον ίδιο λόγο δεν μπήκε καν σε διαδικασία εξέτασης των δύο περιπτώσεων που προέκυψαν. Αγωνιστικά δεν πήρε παιχνίδια, οικονομικά είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες κι έτσι η όλη κατάσταση έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Αν θα αλλάξει κάτι, θα φανεί εντός των προσεχών ημερών αλλά οι ενδείξεις δεν οδηγούν σε αισιόδοξες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Λερίν Ντουάρτε, ο Ολλανδός έδωσε εντολή για νομικές ενέργειες κατά της ΠΑΕ Αρης, πληροφορίες οι οποίες διαψεύστηκαν από τους «κίτρινους». Για την ακρίβεια, ισχυρίστηκαν χθες ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για την εύρεση συμβιβαστικής λύσης με την ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Σαφέστατα, αυτός που είναι σε δύσκολη θέση είναι ο Αρης γιατί ο Ντουάρτε βρήκε ένα συμβόλαιο ανώτερο της ποδοσφαιρικής αξίας του, στρογγυλοκάθισε σ’ αυτό και στο σύνολο των δυόμισι χρόνων παρουσίας του στον Αρη, έπαιξε για 88 λεπτά! Το καλοκαίρι έδωσε την αίσθηση ότι θα κάνει μια νέα αρχή (έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του) αλλά αυτή αποδείχθηκε απατηλή.

Ο δε Ιζέτ Χαΐροβιτς έχει ξεκαθαρίσει από καιρό (μέσω του ατζέντη του) ότι δεν θα πιέσει καταστάσεις για να φύγει τον Γενάρη. Τόνισε δε ότι μη έχοντας παιχνίδια στα πόδια του, δεν θα βρει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, οπότε το σενάριο αποδέσμευσής του μάλλον δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Κι έτσι ο Αρης έχει τρία συμβόλαια συνολικής αξίας άνω του 1εκατ. ευρώ τα οποία δεν κάθονται καν στον πάγκο, οι δύο πρώτοι δεν είναι καν στην κερκίδα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.