«Καίει» τον ΠΑΟΚ όχι μόνο η ποιότητα, αλλά και το τάιμινγκ της μεταγραφής

Κώστας Πετρωτός09 Δεκεμβρίου 2022

Ακουγα τον Νίκο Αλαβάντα χθες στον «αέρα» του Metropolis 95,5 να εκφράζει δημόσια ενστάσεις και ερωτήματα για τον Φάμπιο Μαρτίνς. Με ορισμένα από αυτά (περί της ποιότητας του Πορτογάλου) διαφωνούσα, αλλά τα όσα είπε περί ετοιμότητας ενός ποδοσφαιριστή που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον Σεπτέμβριο δημιουργούν και σε μένα εύλογο προβληματισμό, βάζοντας στην σκέψη μου και την παράμετρο των έντεκα αγώνων (εφόσον δεν αυτοκτονήσει με Καλαμάτα) που θα δώσει ο ΠΑΟΚ ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Αν υπολογίσει κανείς ότι μέσα σε αυτές τις αναμετρήσεις, υπάρχουν τρία ματς, πιθανότατα, με τον Παναθηναϊκό (τα δύο κρίνουν πρόκριση), ένα με τον Αρη και μία δύσκολη έξοδος στο Περιστέρι, αντιλαμβάνεται ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να κριθούν τα πάντα για τους στόχους του ΠΑΟΚ. Μπορεί να αισθάνεται ότι πάει με γεμάτη φαρέτρα στην μάχη ή μήπως πρέπει να δει πιο άμεσα το θέμα της ενίσχυσης. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει ξεκάθαρη τη θέση του, έχοντας τονίσει, όπως παραδέχθηκε ο Μπότο στη συνέντευξή του, ότι θέλει έναν παίκτη με ποιοτική τελική ενέργεια δίνοντας την έγκρισή του για τον Μαρτίνς.

 Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής κάνει τις επαφές, σε συνεννόηση πάντα με την διοίκηση, τονίζει όμως συνεχώς ότι οι μεταγραφές αρχίζουν τον Ιανουάριο. Μήπως, όμως, θα είναι αργά στην υπόθεση Μαρτίνς αν ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ιανουάριο; Πότε θα μπορεί να είναι έτοιμος; Προφανώς οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι που θα κρίνουν αν τελικά έρθει ή όχι ο Πορτογάλος, όμως, οφείλουμε να τονίσουμε ότι, όντας ελεύθερος, το ιδανικό θα ήταν να είχε ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα και να έκανε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.