«Καίει» το…. γκολ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει εύκολα γκολ στην φετινή σεζόν (βρίσκεται στην 7η θέση μεταξύ των ομάδων της SL1 μαζί με τον Αρη και τον ΠΑΣ) και αυτό αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες που έχει μείνει τόσο πίσω βαθμολογικά. Οι σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι μόλις τέσσερις (Νάρεϊ, Κούρτιτς, Ολιβέιρα και Μπράντον, ενώ ένα τέρμα ήρθε με το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου) και αυτό δείχνει την αδυναμία του ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι δύο πρώτοι, ο Τογκολέζος και ο Σλοβένος έχουν σημειώσει τα 7 από τα 11 γκολ και στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ θα λείπουν και οι δύο. Ο Τογκολέζος που έχει σκοράρει με τον Ατρόμητο, τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό είναι τραυματίας, ενώ ο Σλοβένος που έχει πετύχει δύο πέναλτι κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα και την κεφαλιά με την Λαμία τιμωρημένος. Λογικό και επόμενο, λοιπόν, άπαντες να έχουν θορυβηθεί, αφού το ερώτημα “ποιος θα σκοράρει κόντρα στον ΠΑΣ;” πλανάται στην ατμόσφαιρα.

Η επιστροφή του Μπράντον Τόμας στην αγωνιστική δράση ενισχύσει την επίθεση, αλλά ο Ισπανός χρειάζεται ακόμη ρυθμό για να μπορεί κανείς να ποντάρει πάνω του. Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ήδη έχουν ρίξει το βάρος στο σχέδιο μέσα από το οποίο ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να βρει τις λύσεις στο σκοράρισμα στο επόμενο ματς, κάτι που αν πετύχει θα είναι και μπούσουλας για τα επόμενα δύο ματς από τα οποία θα απουσιάσει ο Νάρεϊ.

Το βάρος πέφτει σε Ολιβέιρα και Αντρίγια

Είναι λογικό στην παρούσα φάση, ο ΠΑΟΚ να “ζητήσει” περισσότερα από τους παίκτες πρώτης γραμμής στην επίθεση. Από τον φορ του Νέλσον Ολιβέιρα (έχει δύο γκολ στην σεζόν, ένα με τον Παναθηναϊκό και ένα με τον Αστέρα), αλλά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που παραμένει άσφαιρος. Ο πρώτος έχει στηριχθεί πάρα πολύ και είναι καιρός να αρχίσει να ανταποδίδει με γκολ, ενώ ο βραχύσωμος Σέρβος έχει και έναν εξτρά λόγο πέρα από το να σπάσει το ρόδι: να ενισχύσει την θέση του στην εθνική Σερβίας ενόψει Μουντιάλ. Μετά από ένα πρόγραμμα θεραπείας (περιελάμβανε και ενέσεις) και με σαφώς βελτιωμένη την κατάσταση με το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του, ο Αντρίγια οφείλει να βγει μπροστά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.