Και του χρόνου (καλύτερα)… Ξανά στην Τούμπα

Αρις Νικολάκης14 Νοεμβρίου 2022

Άνοιξε… Και για να είμαστε ακριβείς… Άνοιξε και πάλι, η όρεξη των φίλων του «δικέφαλου». Τα «μενού» τελευταία, κυρίως με τις… «τριάρες» του, προδιαθέτουν πλέον, για πλούσια «γεύματα» εντός κι εκτός έδρας αλλά… Για εντός έδρας νέο «μενού» θα πρέπει, να περιμένουν το 2023! Στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου (στα τέλη του 2022) ο ΠΑΟΚ έχει δυο εκτός έδρας αγώνες. Ως εκ τούτου… Και του χρόνου (καλύτερα)… Ξανά στην Τούμπα!

Μέχρι τότε βέβαια, θα απολαμβάνουν τον πολλών μποφόρ άνεμο αισιοδοξίας τους. Τον προκάλεσαν, μετά από περίοδο απόλυτης άπνοιας, οι εμφανίσεις επί σκηνής παικτών οι οποίοι ήταν (αγωνιστικά, έτσι;) εξαφανισμένοι. Ή – καλή ώρα ο Κωνσταντέλιας – έμεναν στην σκιά των σκέψεων της τεχνικής ηγεσίας.

Πρέπει όμως, να αναγνωρίσουμε, πως έγινε δουλειά. Έργο Λουτσέσκου. Και συνάμα δεν έπεσε τόσο έξω ο Μπότο στις επιλογές του. Τι λέτε; Ο Πορτογάλος έχει… Δικαιούται ποσοστό από το θερμότατο χειροκρότημα του κόσμου στον Φελίπε Σοάρες αλλά και στον Ράφα Σοάρες. Καλά για τον Κωνσταντέλια, τι να πούμε; Είναι το next big thing για τον ΠΑΟΚ , για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Τώρα όλοι, μα όλοι στον ΠΑΟΚ καλούνται, όχι απλά, να συντηρήσουν την φόρμα τους αυτή. Καλούνται να την καταστήσουν ακόμη καλύτερη. Για να δικαιώσουν εαυτούς κι αλλήλους από εδώ και πέρα! Μέχρι εδώ, βλέπετε, αδικούσαν κατάφωρα εαυτού κι αλλήλους.

ΥΓ 1: Εντάξει. Κάνει λάθη ο Κουλιεράκης. Ποιός δεν κάνει στον ΠΑΟΚ; Απλά, του νεαρού φαίνονται! Εκτός από ταλέντο πάντως, έχει κι …Άγιο. Δεν τα πληρώνει όλα ο ΠΑΟΚ, βλέπετε!

ΥΓ 2 : Επιμένουμε. Οφείλει, να το χωνέψει καλά ο Κωνσταντέλιας. Να τον κάνουν, να το χωνέψει και στο περιβάλλον του. Ευκολότερα φθάνεις στην κορυφή. Δυσκολότερα μένεις. Μια ματιά γύρω του. Βουνό τα παραδείγματα προς αποφυγή…

ΥΓ 3 : Επίσης, αντιλαμβάνεται πλέον ο ίδιος πως το χειροκρότημα – ως μορφή θαυμασμού – δεν κατατίθεται από τον κόσμο στην …Τράπεζα του παίκτη μόνο για γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.