Και τώρα ποιος ποντάρει στην πρόκριση των Μπακς;

Στέλιος Παρθενάκης18 Ιουνίου 2021

H σειρά ανάμεσα σε Νετς και Μπακς εξελίσσεται σε τρομερή υπόθεση. Το 3-3 έχει καθηλώσει τους μανιακούς του ΝΒΑ και φυσικά τώρα γίνεται αντιληπτό τι τεράστια ευκαιρία έχασαν τα «Ελάφια» στο 5ο ματς. Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στο 7ο ματς, που δεν μπορεί παρά να είναι μια ματσάρα.

Έχουμε και λέμε…Ο «Greek Freak» που μοίρασε θέαμα σε άλλο ένα ματς και με τα πόστερ του, είχε 30 πόντους, 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ τελείωσε το ματς με 12/20 σουτ. Ο Μίντλετον είχε 38 με 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα. Ο Χόλιντεϊ είχε 21 πόντους με 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Θανάσης μέτρησε 2 με 1 ριμπάουντ , 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Οι Μπακς είναι ομάδα που χτίζουν χαρακτήρα, βγαίνουν πιο επιθετικοί μετά από κάθε ματς σε αυτή τη σειρά. Για πολλούς είναι πρόωροι τελικοί, για άλλους όχι. Οι Νετς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την υπερβολική κούραση του Ντουράντ, αλλά ο Χάρντεv θα είναι σαφώς πιο έτοιμος στην 7η αναμέτρηση.

Το πιο μεγάλο όπλο των Μπακς είναι η σιγουριά που βγάζουν από το 3ο ματς και μετά. Είναι δεδομένο ότι στο τελευταίο και πιο σημαντικό ματς της σειράς οι Μπακς θα «μασάνε σίδερα». Έχουν μια σπουδαία ευκαιρία να … καθαρίσουν τη σειρά και να ανοίξει ο δρόμος για μια πιθανή παρουσία στους τελικούς με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το game 7 είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Το πλάνο των Bucks δουλεύει και αν παραμείνουν ψύχραιμοι και πιστοί σε αυτό θα έχουν το πλεονέκτημα με τις απουσίες και την κούραση που φαίνεται να διακατέχει τους Nets. Αλλά, αν αυτοί καταφέρουν να είναι κοντά στα τελευταία 5 λεπτά, τότε το πλεονέκτημα θα είναι με την ομάδα που έχει τον καλύτερο closer στον κόσμο!

Η καλή άμυνα σε συνδυασμό με την εμπειρία στην επίθεση που τους έχουν δώσει τα 6 ως τώρα ματς θα κρίνουν την ικανότητα του Μιλγουόκι να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

*O Kρις Μίντλεντον είναι σε τρομερή κατάσταση και αξίζει τα εύσημα...Είναι χαρακτηριστικό πως στα 4 τελευταία παιχνίδια της σειράς ο άσος των «ελαφιών» έχει μέσους όρους... MVP.

Το κοντέρ γράφει 29,2 πόντους, 8,2 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 48,7% στα σουτ εντός πεδιάς! Εντυπωσιακοί αριθμοί που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παίκτη που ήταν σκιά του εαυτού του στα δύο πρώτα παιχνίδια στο Μπρούκλιν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.