Και τώρα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά -Η σειρά του Σοτέλδο!

Metrosport Team13 Ιουλίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός

Ο Ζοσέ Μπότο διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με το Μεξικό και τον πρόεδρο της Τίγκρες για την απόκτηση του 25χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, Γέφερσον Σοτέλδο.

Είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, είναι αυτός που με τις κινήσεις και τις επινοήσεις του, να δώσει ώθηση στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Οι επαφές του ΠΑΟΚ με την Τίγκρες είναι προχωρημένες, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία άμεσα, ακόμη και σήμερα. Ο Δικέφαλος, στοχεύει στην απόκτηση του Σοτέλδο με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και την προοπτική αγοράς των δικαιωμάτων του, το επόμενο καλοκαίρι. Οπως έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, η ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του Σοτέλδο το καλοκαίρι του 2023 δεν είναι υποχρεωτική. Ομως τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να αποκτήσει ο Δικέφαλος το μεγαλύτερο ποσοστό, θα αγγίξουν τα τέσσερα εκατομμύρια.

Ο Σοτέλδο είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Λουτσέσκου, όταν ήταν προπονητής στην Αραβία. Εκτιμάται πως και από αυτό το μεταγραφικό μέτωπο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις καθώς στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 25χρονου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.