Και τώρα ο αμυντικός για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης17 Αυγούστου 2021

Σε διαδικασία επαφών για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στον Αρη. Ένα ανοικτό μέτωπο το οποίο προσδοκούν ότι θα έχουν κλείσει μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος προκειμένου να δώσουν την επιπλέον επιλογή στον προπονητή, ο οποίος μετά το φιλικό τεστ κόντρα στον Βόλο επεσήμανε την αναγκαιότητα για την ενίσχυση του ρόστερ στο κέντρο της άμυνας.

Η περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον δεν έχει κλείσει ολοκληρωτικά, ωστόσο τα “αγκάθια” που αφορούν την Μάλμε και κυρίως της τακτικής που ακολουθεί η σουηδική ομάδα, αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του 25χρονου, αναγκάζουν τους Κιτρινόμαυρους να εξετάσουν (και) τις εναλλακτικές τους επιλογές. Στη μεταγραφική τους λίστα υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις στόπερ από την ευρωπαϊκή αγορά οι οποίες εξετάζονται και αναλόγως των υπολοίπων υποθέσεων θα προχωρήσουν. Όσον αφορά στην περίπτωση του Αλεχάνδρο Αρίμπας αυτό το οποίο αναφέρουν στην Αλκμήνης είναι ότι με εντολή του Θόδωρου Καρυπίδη ο Αρης παύει να ασχολείται με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Ο παίκτης προσπάθησε να ρίξει γέφυρες στην Αλκμήνης και να έρθει να υπογράψει, αλλά από τον Αρη τον έχουν βάλει στον πάγο και μόνο εάν δεν βρεθεί άλλη λύση μπορεί και να συζητήσουν ξανά την περίπτωσή του.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει αμυντικές αδυναμίες οι οποίες έχουν φανερωθεί από το διάστημα της προετοιμασίας, κόστισαν στα επίσημα παιχνίδια με την Αστάνα, και ασφαλώς αυτά τα κενά στο ρόστερ πρέπει να καλυφθούν άμεσα ούτως ώστε να θωρακιστεί η ομάδα και στα μετόπισθεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.