Και τώρα... Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ -«Ήρθε η στιγμή που περιμέναμε»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2022

Αφού ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις εγχώριες υποχρεώσεις του, μετρώντας ένα μεγάλο αήττητο σερί, σειρά πλέον παίρνει και πάλι η Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (17/2) την Μίντιλαντ και θέλει να κάνει το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League με την ομάδα του Λουτσέσκου να... «στρώνεται» στη δουλειά.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ήρθε η στιγμή που ο ΠΑΟΚ περίμενε από τα μέσα Δεκεμβρίου όταν και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα νοκ άουτ του Europa Conference League. Οι ελληνικές διοργανώσεις περνούν για λίγες μέρες στην άκρη κι ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάτι διαφορετικό, απέναντι σε μια άλλη σχολή ποδοσφαίρου.

Η νίκη επί του Ατρόμητου επιτρέπει στον Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίσει να… χτίζει πάνω στην αυτοπεποίθηση και τη νοοτροπία νικητή της ομάδας του. Νοοτροπία που σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις όπως αυτές με τη Μίντιλαντ είναι κομβικής σημασίας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τούμπας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική. Στη λίστα των τραυματιών, πλέον, υπάρχει μόνο το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα , ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Την Τρίτη (15.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.