«Και οι νεκροί αν έχουν κληρονόμους θα θυμηθούν τον Άρη»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2020

Για επιτυχημένη τακτική της ΠΑΕ Άρης στο θέμα των παλιών οφειλών και της τιμωρίας της FIFA έκανε λόγο ο γνωστός νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη σέντρα».

Παράλληλα, διαπίστωσε ότι το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει για τους κιτρινόμαυρους, αν παλιοί παίκτες συνεχίσουν να... θυμούνται αν τους χρωστούσε χρήματα η παλιά ΠΑΕ Άρης. 

«Ήταν επιτυχής η πρακτική της ΠΑΕ Άρης, διότι αφού επετεύχθησαν συμφωνίες διακανονισμού με όλους τους αθλητές που είχαν δημιουργήσει το πρώτο ban για την παλιά ΠΑΕ Άρης, ήρθε και η δεύτερη αναστολή για το δεύτερο ban. Θεωρώ ότι ήταν σωστή η τακτική, γιατί ο Άρης μπορεί να κάνει άμεσα μεταγραφές», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ζητούμενο παραμένει για την ΠΑΕ Άρης, που είναι το θύμα μιας συγκεχυμένης κατάστασης που επικρατεί με τις παλιές ΠΑΕ, διότι μπαίνει σε διαδικασία αγωνίας για το ποιος θα θυμηθεί τις παλιές οφειλές οι οποίες εκκρεμούν στο CAS ή σε χαμηλότερα δικαστήρια. Οι διακανονισμοί εμμέσως επιδεικνύουν διάθεση αποδοχής των χρεών και αποφυγής ρήξης με τους αθλητές. Είναι σωστή η επιλογή. Κι αυτοί που μας θυμήθηκαν ξεχασμένοι χρόνια ήταν. Και οι νεκροί αν έχουν κληρονόμους θα θυμηθούν τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ Άρης. Ελπίζω κάποιοι να δείξουν καλή πρόθεση και να είναι διαλλακτικοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.