ΠΑΟΚ: Πιέζει ο χρόνος, «τρέχει» για εξτρέμ

Γιώργος Ζαΐρης20 Ιουνίου 2022

Ακριβώς σε μια εβδομάδα από τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει το απόγευμα την πρώτη προπόνηση στο Απελντοορν. 

Θα έχει ολοκληρώσει τότε το 90% των μεταγραφών της ομάδας ο Ζοσέ Μπότο όπως ο ίδιος έχει βάλει ως στόχο; Σε κάθε περίπτωση αυτά τα 24ωρα είναι τα πλέον κρίσιμα αφού θα ξεκαθαρίσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πολλά ανοικτά μέτωπα. 

Το πρώτο αφορά την υπόθεση του Ρέντε. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τον έχει από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία και σήμερα είναι μια σημαντική μέρα καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Χέρακλες. 

Και αν τις προηγούμενες μέρες ο αθλητικός της διευθυντής έκανε “νερά”, φαίνεται όμως πως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφού γνωρίζει πως είναι και επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα ασπρόμαυρα.  

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως είναι εφικτό η μεταγραφή του Μάρκο Ρέντε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε σε κάθε περίπτωση να μην χαθεί χρόνος και να ενσωματωθεί στην αποστολή όσο το δυνατόν πιο σύντομα. 

Στο προσκήνιο πλέον βρίσκεται και ο Κάργας του ΠΑΣ Γιάννινα

«Τρέχει» για εξτρέμ

Τα δεδομένα για τη θέση του εξτρέμ είναι γνωστά. Ο Νάρεϊ από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Φορτούνα και προπονείται και... σκοράρει. Ομως παραμένει ανοικτή η διαπραγμάτευση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον Κλάους Αλοφς που έχει στείλει εδώ και καιρό το μήνυμα πως η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή προϋποθέτει να ικανοποιηθεί η ομάδα. 

Είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τον Νάρεϊ στην Ολλανδία και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί στοχεύει. Αντίθετα και για τον Φάμπιο Μαρτίνς η υπόθεση δεν είναι απλή. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν είπε τυχαία καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Οπω και το ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Αλλά είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που αξίζει τον κόπο ο ΠΑΟΚ να περιμένει. 

Οχι φυσικά όπως πέρσι με τον Τζοβίνκο. Για τον Μπίσεσβαρ οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει η τελική επαφή. Ο παίκτης είναι στην Ολλανδία στην οικογένεια του και ξεκουράζεται. Εφόσον τα βρει με τον ΠΑΟΚ θα συναντήσει την ομάδα στο Απελντοορν αφού χρειάζεται ανάσες καθώς μέχρι πριν μερικές μέρες έπαιζε με την Εθνική Σουρινάμ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.