Και ο Αρης σε τεντωμένο σχοινί!

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται και η ΚΑΕ Αρης σε επίπεδο πληρωμών καθώς εκτός των διακανονισμών που απαιτείται να πληρώσει, η δίμηνη καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή χρημάτων στους παίκτες οδήγησε τους τελευταίους στην προειδοποίηση για κινητοποιήσεις.

Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες έλαβαν τη δέσμευση της διοίκησης για πληρωμές οι οποίες επρόκειτο να γίνουν την περασμένη Τετάρτη. Προφανώς στην ΚΑΕ περίμεναν την είσπραξη χρημάτων αλλά αυτή δεν έγινε, με συνέπεια να μην καταφέρει να ανταποκριθεί στη δέσμευσή της. 

Χθες, οι παίκτες βρέθηκαν στο Nick Galis Hall όπου και πάλι διατύπωσαν παράπονα για την καθυστέρηση που υπάρχει στις πληρωμές. Εκεί υπήρξαν συζητήσεις με τον Γιάννη Καστρίτη. Ο προπονητής του Αρη σημείωσε ότι αντιλαμβάνεται το δίκιο τους στάθηκε όμως και στην ανάγκη μη αλλοίωσης της αγωνιστικής προσπάθειας που καταβάλλουν από την αρχή της χρονιάς. 

Τα λόγια του 40χρονου τεχνικού έπιασαν τόπο καθώς οι παίκτες παρακολούθησαν το scouting, θα ακολουθήσουν το διπλό πρόγραμμα προπόνησης στη διάρκεια της ημέρας, αλλά πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης περιμένουν άνθρωπο της διοίκησης ούτως ώστε να συζητήσουν μαζί του.

Την ίδια ώρα, η ΚΑΕ προχώρησε σε νέο κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τη συμμετοχή του στην ανοιχτή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ούτως ώστε να ανταποκριθεί και στους διακανονισμούς που έχουν γίνει με πρώην αθλητές της ομάδας. 

«Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους φίλους του ΑΡΗ οι οποίοι, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, πήραν μέρος στη διαδικασία που έχει ως στόχο να κάνει και τυπικά ‘ένα’ τον κόσμο με την ομάδα. Παράλληλα, καλούμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι ακόμη δεν έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία να το κάνουν, ώστε να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά η δυναμική της ομάδας που χάρισε στον σύλλογο και την Ελλάδα πολλές επιτυχίες», έγραψε.

 Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ έχει μεγάλη ανάγκη άντλησης οικονομικής στήριξης από τον κόσμο καθώς εξαντλούνται οι δυνατότητες των ανθρώπων που χρηματοδοτούν την ΚΑΕ από το περασμένο καλοκαίρι έως και μέχρι πρότινος. Το ύψος της χρηματοδότησης υπερβαίνει το ποσό των 800.000 ευρώ σε διάστημα (περίπου) δέκα μηνών καθώς είναι γνωστό ότι σημαντικό μέρος των εσόδων της ΚΑΕ έχει δεσμευτεί λόγω των χρεών της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.