Και η Σπέτσια παρακολουθεί τον Κούρτιτς

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

Μετά την Πίζα, την Κρεμονέζε και την Σαμπντόρια, που έχουν εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον τους για τον άσο του ΠΑΟΚ, μία ακόμη ομάδα από την Ιταλία, δείχνει ενδιαφέρον για τον Γιασμίν Κούρτιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία. 

Αυτή την φορά είναι η Σπέτσια που εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική για να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Κούρτιτς. Επισημαίνεται στο δημοσίευμα, πως η Σπέτσια θέλει να προσθέσει έναν έμπειρο παίκτη στην μεσαία της γραμμή.

Οπως αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα: "Η Σπέτσια παρακολουθεί στενά τον Γιασμίν Κούρτιτς, μέσο που γεννήθηκε το 1989, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τον δανεισμό στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος είναι στα γαλαζοκίτρινα από το 2020, ενώ πέρυσι στην Ελλάδα σημείωσε έως και 15 γκολ σε 22 συμμετοχές, μετρώντας και τα πλέι οφ. Θα ήταν έτοιμη η Σπέτσια να καταθέσει μία πρόταση για τα επόμενα δύο χρόνια". 

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως μετά την απόκτηση του Αλμπίν Έκνταλ, ο προπονητής της Σπέτσια εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση του Κούρτιτς, ο οποίος είναι γνωστός και από την θητεία του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.