Ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ραχμάν Μπάμπα

Metrosport Team03 Ιουλίου 2021

Σύμφωνα με Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η Γαλατά έχει προχωρήσει σε επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ραχμάν Μπάμπα, που ομολογουμένως πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, κυρίως στα πλέι οφ και στην τελευταία φάση του Κυπέλλου. 

Από τον ΠΑΟΚ έλεγαν μέχρι και πριν από μερικά 24ωρα πως ήθελαν να περιμένουν τον Μπάμπα, αλλά η εξέλιξη του θέματος δεν εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, αλλά από την Τσέλσι που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

 Η διοίκηση της Τσέλσι μάλιστα, ήθελε να πουλήσει τον Μπάμπα από τις αρχές Ιουνίου και αυτό έλεγαν εκπρόσωποί της.

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας που ήδη διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, ο Λουτσέσκου προορίζει τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Νίλσεν Περέϊρα για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Βιεϊρίνια ούτως ή άλλως αποτελεί την βασική επιλογή, όμως πρέπει να έχει ένα ισχυρό «μπακ απ», καθώς οι αγώνες την νέα σεζόν θα είναι συνεχόμενοι σε όλες τις διοργανώσεις.

Εφόσον ο Μπάμπα καταλήξει στην Γαλατά, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλου αριστερού μπακ. Ηδη υπάρχουν παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση στις λίστες των επιτελών του Δικεφάλου και σύντομα αναμένονται οι αποφάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.