Και η Αλεξοπούλου ξεσκεπάζει τον Βελόπουλο: «Κάθε πρώτη του μήνα δίναμε 500 ευρώ για το κόμμα»

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Μετά τον Αντώνη Μυλωνάκη που κατήγγειλε πως στην Ελληνική Λύση έδινε «μαύρα» χρήματα και η βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου η οποία επίσης αποχώρησε από το κόμμα έκανε λόγο για παρακράτηση χρημάτων κάθε μήνα, σε μετρητά.

Η κυρία Αλεξοπούλου μίλησε στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» καταγγέλλοντας: «Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός. Δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα». Όπως διευκρίνισε τα χρήματα ήταν σε φάκελο, μετρητά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της παραίτησής της από την Ελληνική Λύση: «Eγώ δέχθηκα να πάω σε άλλη περιφέρεια, είπα συγκεκριμένα αφού ο Μυλωνάκης θα φύγει από ανατολική Αττική, θα πάω εγώ. Από τη στιγμή που η επιτροπή δεοντολογίας στην απάντηση που έδωσε γράφει ότι μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε άλλο τομέα της επιλογής μου, γιατί δεν το δέχθηκαν; Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κυρία Κρητικού και μου είπε "ο κ. Αβδελάς πήγε Γρεβενά, εσύ που θα πας;" και όταν εγώ της είπα στην ανατολική Αττική μου είπε "όχι, όχι αυτό αποκλείεται" και μετά αναγκάστηκα να αποχωρήσω γιατί κατάλαβα όλη τη σκευωρία».

Σε ερώτηση εάν θεωρεί πως η «σκευωρία» στήθηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε: «δεν ξέρω, μπορεί και να είναι από το κόμμα, μπορεί και να μην είναι».

Το μήνυμα που έστειλε στον Βελόπουλο

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα που έστειλε στον κ. Βελόπουλο που, όπως είπε, «δεν απαντήθηκε ποτέ», ενώ τόνισε πως τον στήριξε σαν «κερί αναμμένο».

Σε αυτό του ανέφερε: «Πρόεδρέ μου νομίζω ότι έπρεπε να ζητήσουμε αποδείξεις για όσα μας κατηγόρησαν, προστάτευσε μας πρόεδρε, θίγουν το κόμμα όταν λένε ότι οι πληροφορίες βγήκαν από το κόμμα άρα υπάρχουν συκοφάντες, ρουφιάνοι που πρέπει να εντοπιστούν, να πιεστούν να φέρουν αποδείξεις για αυτά που διέδωσαν και σπήλωσαν βουλευτές. Δεν γίνεται να ντρέπομαι εγώ για την κακοήθεια άλλων, μιλάμε για την αξιοπρέπεια του κόμματος».

Σύμφωνα με την ίδια «όλο αυτό το σκηνικό έγινε επειδή, αν ήμουν εγώ, δεν θα έβγαιναν άλλοι και ο κ. Μυλωνάκης έπρεπε να αποχωρήσει οπωσδήποτε».

Πηγή: ethnos.gr


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.