Και επίσημα στον Μακεδονικό ο Ζαφειράκης

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Ιανουαρίου 2023

Παίκτης του Μακεδονικού με κάθε επισημότητα είναι ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προερχόμενος από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2 όπου μέτρησε φέτος 7 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Ζαφειράκη!

Ο 26χρονος (14/06/1996) ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προερχόμενος από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2 όπου μέτρησε φέτος 7 συμμετοχές. Η Β Εθνική είναι μια κατηγορία που ο Ζαφειράκης όχι απλώς γνωρίζει καλά (έχει αγωνιστεί σε αυτήν, υπό την ονομασία Football League, με τους Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο), αλλά και της οποία έχει βρει τα… κουμπιά, αφού με τον Πιερικό πέρυσι, σε 28 συμμετοχές κατέγραψε 6 γκολ και 2 ασίστ (καθώς και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας)!

Ο Αθηναίος winger έχει, επίσης, αγωνιστεί στις ομάδες Κ20 του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης, στον ΑΟ Πεύκης, τον Ονήσιλα Σωτήρας (Β Εθνική Κύπρου) και στην Γ Εθνική με Επισκοπή, Ηρόδοτο και Άγιο Ιερόθεο.

Στον Μακεδονικός, ο Ζαφειράκης επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 17.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη θητεία στην ομάδα μας!

«Να κερδίζουμε κάθε Κυριακή»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μακεδονικού μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι κάθε Κυριακή να κερδίζει και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.  

«Ο Μακεδονικός είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Απ’ όπου κι αν πήρα πληροφορίες για τον σύλλογο, ήταν οι καλύτερες, οι ιδανικές. Και αυτό που είδα και συνάντησα αυτές τις δύο πρώτες ημέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, είναι ότι λειτουργεί πολύ επαγγελματικά, είναι όλα πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Στόχος είναι να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται – γιατί από το λίγο που πρόλαβα να δω, υπάρχει και ποιότητα και πολλά τρεξίματα και γενικά πρόκειται για μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας, λοιπόν, είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε, να παίρνουμε κάτι από κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.