Και δυσκολίες; Και μπερδέματα…

Αρις Νικολάκης08 Ιανουαρίου 2022

Από εκεί που στον ΠΑΟΚ ανησυχούσαν – και μεταξύ μας… εύλογα – για το περίσσευμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους… Ανησυχούν πλέον, για την έλλειψη τους. Εδώ και 17 ημέρες (από τον … ψυχοβγαλτικό αγώνα ρεβάνς με τη Λάρισα, στην Τούμπα) ο ΠΑΟΚ είναι δίχως χιλιόμετρα αγωνιστικών υποχρεώσεων στο κοντέρ του.

Θα πάει δε, μακρύτερα η βαλίτσα μετά και την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εντάξει. Για τον ΠΑΟΚ είχαν καταστεί ζωτικής σημασίας οι ανάσες, Η κόπωση… Σωματική, ψυχική και πνευματική είχαν τσακίσει τις φτερούγες του «δικέφαλου». Παν μέτρον άριστον, όμως. Τούτο δε, επειδή συνήθως μετά από μακρά ανάπαυση καιροφυλακτεί χαλάρωση…

Αυτό είναι το κακό. Το χειρότερο είναι η χρονική πίεση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει σε λιγότερες ημέρες, να βγάλει το ίδιο πρόγραμμα. Θα παίξει, λογικά, την Τετάρτη με τον Παναιτωλικό και θα ακολουθήσουν τα επόμενα ματς μεταξύ των οποίων και αυτά που αναβλήθηκαν.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κυπελλούχο. Πολύ δύσκολα. Μπερδεμένα. Και δεν μπορεί, να κάνει οτιδήποτε για να τα ξεμπερδέψει. Υπομονή κι επιμονή μόνον. Α, και… Μεταγραφές. Υπό την προϋπόθεση ποιότητας κι ετοιμότητας. Για να βοηθήσουν άμεσα στις δυσκολίες και τα μπερδέματα!

ΥΓ 1: Γιατί αναθεματίζετε όποιον βγαίνει στο γυαλί; Και καταθέτει ό, τι κατεβάζει η γκλάβα του, που λέει ο λόγος, στην… Τράπεζα της Ενημέρωσης μας; Δεν βγαίνει μόνος του! Τα κανάλια τον βγάζουν! Οι παρουσιαστές εκπομπών τους… Αυτές-οί προβάλλουν την άποψη ενός ιχθυοπώλη φερ’ ειπείν, για την πανδημία. Κι ανάλογα την άποψη ενός γιατρού για την ιχθυοκαλλιέργεια…

ΥΓ 2: Αλλά, εδώ που τα λέμε… Για να το κάνουν αυτό και δη, με επίταση σημαίνει πως υπάρχουν τηλεθεάτριες-ες στην δεξαμενή της τηλοψίας. Κι έτσι τσιμπούν τηλεθέαση! Αυτή φέρνει την διαφήμιση. Για τα λεφτά τα κάνουν όλα. Μαγαζιά είναι…

ΥΓ 3: Ποιοί ευθύνονται όμως, περί τούτου; Οι προσκεκλημένοι με το ύφος χιλίων καρδιναλίων και θράσος άλλων τόσων πιθήκων; Οι, επίσης παντογνώστες αλλά έχοντες (κατά κανόνα) πλήρη επιστημονική ή επαγγελματική άγνοια, παρουσιάστριες-ές; Ήτοι τα… μαγαζιά; Όχι! Ευθύνονται αυτές-οί που βλέπουν κι ακούν καλλιτέχνες, να μιλούν ως ιατροί κι ιατρούς να μιλούν ως καλλιτέχνες!

ΥΓ 4: Αυτές-οί… Οι τηλεθεάτριες -ές διαμορφώνουν (κι ουχί μόνον στον τόπο μας) την τηλεοπτική πραγματικότητα κατ’ εικόνα κι ομοίωση της κοινωνίας μας. Πάνω, κάτω, έτσι; Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

ΥΓ 5: Όσο για το… όπλο μας; Το τηλεκοντρόλ ως μέσο αντίδρασης σε αυτήν την δράση. Ή έπαθε αφλογιστία ή τελείωσαν τα… πυρομαχικά μας.

ΥΓ 6: Αρχή σοφίας η γνώση της άγνοιας, έλεγε ένας από τους 7 σοφούς της αρχαιότητας, ο Κλεόβουλος ο Ρόδιος…

ΥΓ 7: Μην αγνοείτε πάντως, σας παρακαλούμε… Τυχόν πολιτικές σκοπιμότητες ουκ ολίγων εξ όσων παντογνωστών σπεύδουν ασμένως στα παράθυρα των καναλιών! Οι επόμενες εκλογές βλέπετε, θα γίνουν με απλή αναλογική. Και προβλέπεται… μπάχαλο ανάλογο με την απλή αναλογική στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

ΥΓ 8: Με λίγα λόγια; Δυσκολίες και μπερδέματα … Παντού!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.