Καγκάβα: Οι Ισπανοί τον «στέλνουν» στην Μποταφόγκο

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2020

Πρόσφατα τουρκικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Σίντζι Καγκάβα επικρατέστερο αντικαταστάτη του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ. Ισπανικό δημοσίευμα ωστόσο παρουσιάζει ως επικρατέστερο προορισμό του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή την Βραζιλία και συγκεκριμένα την Μποταφόγκο.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το eldesmarque.com, η βραζιλιάνικη ομάδα τον έχει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της για την ενίσχυσή της και ξεκινά τη διαδικασία για να τον αποκτήσει, επικαλούμενη και μέσα ενημέρωσης από το Ρίο. Μάλιστα το δημοσίευμα παρατηρεί και τις προτροπές των οπαδών της Μποταφόγκο στον Καγκάβα μέσω Twitter, για να υπογράψει στην αγαπημένη τους ομάδα.

Χαρτογραφώντας την υπόθεση του Ιάπωνα ως προς τις προτάσεις που είχε, το δημοσίευμα επισημαίνει πως ΠΑΟΚ και Αμβούργο έδειξαν ενδιαφέρον, με τον Καγκάβα να προτιμά να συνεχίσει στην Ισπανία. Μάλιστα οι Ίβηρες μεταφέρουν πως Σαμπαντέλ και Τενερίφη ήταν δύο προοπτικές που είχαν προκύψει για τον Καγκάβα, όμως υπογραμμίζουν πως η πρόταση της Μποταφόγκο είναι τέτοια που θα μπορούσε να πείσει τον Ιάπωνα να συμφωνήσει. Παράλληλα οι Ισπανοί τονίζουν την πρόθεση της βραζιλιάνικης ομάδας να αποκτήσουν παίκτες με «βαρύ» βιογραφικό, όπως ανεπιτυχώς επιχείρησε στις περιπτώσεις των Άριεν Ρόμπεν και Όμπι Μίκελ.

Ο Καγκάβα όσο βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, σημειώνει το δημοσίευμα, προπονείται στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Σαραγόσα, ώστε να διατηρήσει τη φόρμα του…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.