Καγιούλης: «Καμία κρούση στον Κάτσε περί δωροδοκίας»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Κατηγορηματικός ήταν ο Νίκος Καγιούλης περί ανάμειξης του Έργκους Κάτσε στις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας παικτών του Άρη πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όπως είπε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο μάνατζερ του Αλβανού μέσου, δεν έχει γίνει καμία κρούση στον παίκτη, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε καθόλου το γεγονός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά και το αν έχει ανάμειξη ο Κάτσε: 

«Δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, ούτε έχει γίνει καμία κρούση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μου το εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος. Δεν υπήρχε καμία ενόχληση για να έχει μειωμένη απόδοση και αυτός το έμαθε μετά από τις εφημερίδες. Αν υπήρχε τέτοια πρόταση η απάντηση του θα ήταν φυσικά αρνητική. Ούτε φυσικά τον έχω καλέσει να απολογηθεί κάπου από την στιγμή που δεν υπήρχε κάποιο περιστατικό»

Για την πορεία του παίκτη στην ομάδα του Άρη:

Έχει εγκλιματιστεί πλήρως, και το βλέπουμε και στα τελευταία παιχνίδια. Με τον Ατρόμητο είχε κάνει καλό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως ήταν μεταγραφή τελευταίας ημέρας για αυτό και χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής. Για αυτό κάναμε την επιλογή του Άρη και το να μην φύγει στο εξωτερικό. Του ταιριάζει η ομάδα. Ο Άρης έχει έναν αξιόλογο προπονητή και μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι είναι διψασμένοι για επιτυχίες στον σύλλογο, πιστεύω θα φτάσουν στην πρώτη πεντάδα»






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.