Καγιούλης: «Δύσκολο ως ακατόρθωτο το πρότζεκτ της Λειψίας στην Ελλάδα, έτσι μπορεί να το πετύχει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καγιούλης.

Ο γνωστός μάνατζερ ως καλός γνώστης του γερμανικού ποδοσφαίρου μίλησε για την πιθανότητα εφαρμογής του πρότζεκτ της Λειψίας στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, όπως επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καγιούλης δήλωσε:

Για τη Λειψία: «Ανήκει κατά 99% στη Red Bull αλλά το ακριβές της όνομα είναι RasenBallsport Leipzig. Έχει κάνει ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ ο πρόεδρος με τεχνοκράτες και κόσμο που ανήκει στο ποδόσφαιρο. Έχει δημιουργήσει ακαδημίες και κάνει φτηνές αγορές. Επένδυσε χρήματα και την έφερε από την 5η κατηγορία στη Bundesliga. Είναι επενδυτική ομάδα, δεν είναι ομάδα με κόσμο και ιστορία. Είναι αντιπαθής στη Γερμανία λόγω της μεγάλης ανάπτυξης της μέσα σε πολύ λίγα χρόνια. Σκοπός είναι καθαρά το κέρδος και το έχει πέτυχει στο 100%».

Αν θα μπορούσε να εφαρμοστεί το πρότζεκτ της Λειψίας στον ΠΑΟΚ: «Για τα ελληνικά δεδομένα, είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο. Θα πρέπει ο κ. Σαββίδης να το μεταχειριστεί όπως τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του εκτός ΠΑΟΚ για να έχει επιτυχία. Η Λειψία έχει τεχνοκράτες, οργάνωση, δομή, ποδοσφαιρανθρώπους στις ακαδημίες και στο σκάουτινγκ και ο πρόεδρος έχει αφήσει την επιχείρηση σε αυτούς. Αν μπορέσει και εμπιστευτεί τεχνοκράτες χωρίς παρεμβολές όπως έχουμε στην Ελλάδα και να κρίνονται από το έργο τους, το πλάνο θα έχει επιτυχία. Αν υπάρχουν παρεμβολές τότε δύσκολα θα πετύχει».

Για την υπόθεση του Κάτσε με τον Άρη: «Είμαστε σε συνομιλίες με τον κ. Καρυπίδη για να λύσουμε το συμβόλαιο για να προχωρήσει ο Κάτσε στο επόμενο στάδιο της καριέρας του. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξέλιξη. Και ο Άρης θέλει και εμείς να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.