«Χρυσοδάκτυλος ο πεθερός του Πολ Κουτσολιάκου και ακολουθεί αυτός»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Ο Νίκος Καγιούλης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό του Πολ Κουτσολιάκου, αλλά και τη μεταγραφή του Έργκους Κάτσε στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ποιοτική δουλειά του Πολ Κουτσολιάκου:

«Είναι γνώστης του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Σε πρώτη γραμμή χρυσοδάκτυλος είναι ο πεθερός του Κουτσολιάκου και ακολουθεί εκείνος. Νομίζω θα παραμείνει εκεί, δεν θα αποχωρήσει ο πεθερός. Είναι και η κόρη του στην εταιρία και ο Μάριο Μπάσλερ. Η εταιρία αυτή είναι από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία, έχουν καλές διασυνδέσεις εντός και εκτός Γερμανίας και εκπροσωπούν παίκτες με μεγάλη αξία».

Για το προσδοφόρο επάγγελμα της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών:

«Αν είναι σωστός επαγγελματίας παίρνει 10% από τις μεταγραφές από τις ομάδες, όχι από τους ποδοσφαιριστές. Επιχειρηματίες είμαστε και γι’ αυτό κάνουμε αυτή τη δουλειά. Σε κάθε γραφείο είναι αρκετά άτομα που δουλεύουν και τα κόστη είναι μεγάλα στα μεγάλα γραφεία. Είναι έξοδα που πρέπει να καλυφθούν. Είναι επικερδές επάγγελμα, θέλει όμως επαγγελματισμό, γνώσεις και διασυνδέσεις».

Για την επιλογή του Κάτσε να συμφωνήσει με τον Άρη:

«Ήταν επιλογή του Κάτσε από τις αρκετές που είχε. Ήθελε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και λόγω του κορωνοϊού να μην αλλάξει χώρα και για την οικογένειά του. Είχε προσφορές από τη Γερμανία από ομάδες της Zweiteliga. Ο Άρης είναι πολύ καλή επιλογή για τον Κάτσε».

Για το ότι πηγαίνει στον Άρη ως πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια σκέψη που είχε ως πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι όμως επαγγελματίας 100%. Το έδειξε όπου κι αν πήγε. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του. Δεν θα έχει πρόβλημα στον Άρη. Θα δώσει το 100%. Βοήθησε και βοηθήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παρουσία του στον Άρη. Θα βοηθήσει σίγουρα τον Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.