Καγιαλής: «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Καγιαλής

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Ρίο μίλησε για τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε χθες η Εθνική ομάδα Ιστοπλοΐας κατά της κατάστασης στην ομοσπονδία του αθλήματος.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Καγιαλής δήλωσε:

«Είναι πολλά χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι 4-5 γενιές ολυμπιονικών. Ένα ξέσπασμα πολλών ετών. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η ομοσπονδία πήγε τον Νίκο Κακλαμανάκη στα πολιτικά δικαστήρια γιατί είπε τη γνώμη του στη Βουλή των Ελλήνων. 

Για το μπούλινγκ που δέχεται η Βασιλική Καραχάλιου που είναι η πιο νεαρή αθλήτρια. Είμαστε αθλητές δεν είμαστε διοικητικοί, δεν έχουμε σχέση με τις εκλογές. Κάνουμε τα παράπονά μας για όσα συμβαίνουν τόσα χρόνια στην Ομοσπονδία. 

Είμαστε της άποψης να ανανεώνονται οι διοικήσεις όπως και ο αθλητισμός. Έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω σε σχέση με το εξωτερικό. Το βλέπουμε όταν ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδας και ανταγωνιζόμαστε τους ξένους αθλητές. 

Έχουμε μια πολύ καλή υποδομή στους παίδες αλλά είμαστε 10-15 αθλητές σε όλη την Ελλάδα. Εγώ έχω μόνο έναν αντίπαλο, ο Γιάννης ο Μιτάκης αγωνίζεται μόνος του. Ο Βύρων Κοκκαλανης έχει δυο αθλητές νεαρούς. Που πήγαν οι αθλητές; Αυτή η υποδομή πρέπει να υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία. 

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι καταπληκτικό από τους συλλόγους. Ο αθλητής ωριμάζει, μπαίνει στην Εθνική και εκεί βλέπουμε τη μεγάλη τρύπα. Να μπουν νέοι άνθρωποι με όρεξη να πάμε το άθλημα μπροστά. Το τι έγινε μέχρι σήμερα δε μας ενδιαφέρει, να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.