ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Προχωράει προσπάθεια ανοικοδόμησης σε όλα τα επίπεδα

Γιώργος Πετρίδης29 Μαΐου 2020

Μπορεί η πανδημία να απέτρεψε τα χειρότερα και τον υποβιβασμό της ομάδας όμως στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στρουθοκαμηλίσουν. 

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα συσσωρευμένα λάθη και προβλήματα έφεραν την ομάδα στο έσχατο σημείο που η ιστορία έγραψε ότι σώθηκε από τον κορωνοϊό. Γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα, κυρίως από τη μέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων όταν και πια ήταν εφικτή η πραγματοποίηση κάποιων συναντήσεων, έγιναν σημαντικά βήματα για τη ριζική ανοικοδόμησης. Το metrosport.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν αφέθηκε στην τύχη του. Αντιθέτως υπάρχουν πια λόγοι για να αισιοδοξεί ο κόσμος της ομάδας, ότι τα χειρότερα πέρασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr υπάρχει κινητοποίηση ΟΛΩΝ των δυνάμεων του συλλόγου για να βρεθεί μία πρώτη λύση και η ομάδα όχι μόνο να μην αντιμετωπίσει προβλήματα σχετικά με τις νέες προϋποθέσεις που τέθηκαν για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα -εγγυητική 200 χιλιάδων και μπάτζετ τουλάχιστον 800 χιλιάδων ευρώ- αλλά να μπορεί να σταθεί σε αυτό ως ΠΑΟΚ και όχι ως μία ομάδα που απλά φέρει το όνομα του ΠΑΟΚ.

Μέσα από μία σειρά συναντήσεων με τελευταία αυτή που έγινε πριν από λίγη ώρα, προχώρησαν θέματα που θα οδηγήσουν στην επόμενη μέρα, με τον ανάλογο αέρα ανανέωσης με την παρουσία ανθρώπων που ξέρουν το αντικείμενο και... νιώθουν από ΠΑΟΚ. Η συσπείρωση των δυνάμεων του συλλόγου και η υποστήριξη αυτού του εγχειρήματος από αυτές είναι το βασικότερο θέμα. Τα επόμενα θα είναι απλά και θα αφορούν στη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου και την πρόσληψη προπονητή, θέματα στα οποία έχουν γίνει ήδη αποφασιστικής σημασίας βήματα. Αυτό είναι το περίγραμμα όσων συμβαίνουν όμως το σημαντικότερο είναι ότι έχουν ήδη μπει οι βάσεις: «Κάναμε πράγματα που δεν είχαν γίνει εδώ και αρκετό καιρό» είπε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr άνθρωπος που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται μέσα στον Ιούνιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.