ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης το άρχισε και το τελείωσε

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της διαδικασίας της καταβολής των 500 χιλιάδων ευρώ από την οικογένεια Σαββίδη, κίνηση που διπλασίασε το ποσό που συγκέντρωσε ο κόσμος του Δικεφάλου μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Σε αυτήν την υπόθεση το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Γιώργος Σαββίδης. Αυτός της άρχισε και αυτός την τελείωσε.

Είναι γνωστό ότι ο γιος του Ιβάν Σαββίδη στην αρχή αυτής της διαδικασίας και αντιλαμβανόμενος τον μέγιστο βαθμό συσπείρωσης που δημιουργήθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, έκανε μία ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε ότι η οικογένεια του θα διπλασίαζε το ποσό που θα συγκεντρωνόταν. Ήταν μία κίνηση που προκάλεσε θετικά σχόλια χωρίς όμως κανείς να μπορεί να γνωρίζει ότι στο τέλος αυτής της προσπάθειας, η ΚΑΕ θα έβαζε 500 χιλιάδες ευρώ στο ταμείο της.

Η προσπάθεια δεν ήταν καθόλου εύκολη στην πραγματοποίηση της, ειδικά στο σκέλος που αφορούσε την οικογένεια Σαββίδη αλλά ο Γιώργος Σαββίδης που άρχισε ήταν και αυτός που την τελείωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ήταν αυτός που ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεση και τα διαδικαστικά αλλά πολύ σημαντικά ζητήματα που δημιουργήθηκαν, αφού δεν ήταν καθόλου εύκολο να μπουν 500 χιλιάδες σε μία ανώνυμη εταιρία. Ο Ιβάν έδωσε την οδηγία και ο Γιώργος Σαββίδης προχώρησε και έκλεισε μια υπόθεση που φανερώνει το μέγεθος της αγάπης της οικογένειας για τον ΠΑΟΚ και αποτελεί μία ακόμη κίνηση ευεργεσίας της ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.