Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το μοναδικό βήμα που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών στην εταιρία ALPHA SPORTS GROUP ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Μυστακίδη. Σύμφωνα με το κείμενο, για την ολοκλήρωση χρειάζεται μόνο να γίνει η «ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ανακοίνωση - ενημέρωση ΚΑΕ ΠΑΟΚhttps://t.co/wv1XvcuXnu
— PAOK BC (@PAOKbasketball) November 21, 2025
Αναλυτικά: «Ανακοίνωση – ενημέρωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση της ΕΕΑ να χορηγήσει άδεια στην εταιρία ALPHA SPORTS GROUP ιδιοκτησίας του κ.Μυστακίδη, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς των μετοχών της ΚΑΕ απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.
ΚΑΕ ΠΑΟΚ».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube