ΚΑΕ Ηρακλής: Η «πρώτη» του Τόνεϊ Ντούγκλας - Αναχώρει αύριο για Αθήνα!

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΚΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο «Γηραιός» στην Αθήνα αλλά και την πρώτη προπόνηση του Τόνει Ντούγκλας με τα «κυανόλευκα.»

Τα φιλικά παιχνίδια ξεκινάνε από την ερχόμενη Παρασκευή (03/09) με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ συνεχίζονται στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα (05/09) και Προμηθέα (06/09).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Την πρώτη του προπόνηση με τον ΗΡΑΚΛΗ πραγματοποίησε σήμερα (01/09) το μεσημέρι ο Toney Douglas. Ο Αμερικανός guard, που έφτασε χθες (31/08) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και παίρνει μέρος πλέον κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας. Ο 35χρονος παίκτης γνωρίστηκε με τον νέο του προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και φυσικά με τους καινούργιους του συμπαίκτες.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αναχωρεί αύριο (02/09), το πρωί για την Αθήνα, όπου την Παρασκευή (03/09) θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ενόψει της νέας σεζόν, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα (05/09) και τον Προμηθέα (06/09).

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος θα συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις και τις θεραπείες, εξαιτίας του προβλήματος στη μέση και ο Νίκος Δημαλής, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός center θα προπονείται κι αυτός ατομικά, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπειών.

Την αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ, που θα ταξιδέψει αρχικά στην Αθήνα και μετά στην Πάτρα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Woolridge, Finke, Φίλλιος, Αγραβάνης, Taylor, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Παπαδάκης, Douglas, Terner, Lynch.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.