ΚΑΕ Ηρακλής: «Δεδομένη η αθωότητά μας στον Αθλητικό Δικαστή»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας επίσημα θέμα στο θέμα Χάγκινς. Οι «κυανόλευκοι» υπογραμμίζουν πως θεωρούν δεδομένη την αθωότητά τους στον Αθλητικό Δικαστή, με την απόκτηση της φορολογικής ενημερότητάς τους. Μάλιστα επιτίθενται στον διαιτητή κ. Πιτσίλκα κατηγορώντας τον για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως θεωρεί δεδομένη την αθωότητα της στην κλήση του Αθλητικού δικαστή για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η φερεγγυότητα της ΚΑΕ Ηρακλής αποδεικνύεται από την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας και την σταθερή οικονομική συνέπεια απέναντι στους καλαθοσφαιριστές της.

Επίσης η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από τον τρίτο διαιτητή του αγώνα (κ. Πιτσίλκα) που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι και θεωρούμε πως με το σφύριγμά φάουλ στα 26" πριν τη λήξη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πάγια τακτική να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ζητάμε το αυτονόητο, την δίκαιη αντιμετώπιση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.