ΚΑΕ Άρης: Τελική ευθεία 10 ημερών για τα ΒΑΝ και πρώτο φιλικό

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2021

«Έσβησε» τέσσερα όμως για την ΚΑΕ Άρης παραμένουν στα… τεφτέρια της FIBA άλλα τρία ΒΑΝ που επί του παρόντος δεν της επιτρέπουν να ενεργοποιήσει και επίσημα τις συμφωνίες της με τους ξένους παίκτες που έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το επίπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν σε μία τελική ευθεία 10 ημερών.

Στις 18 του μήνα ο Άρης θα μπει στις επίσημες υποχρεώσεις του αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας. Με τις εκκρεμότητες όμως στις υποθέσεις των Σανικίτζε, Τζένκινς και Καββαδά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να έχουν διαθέσιμους τους Ολιβιέ Χάνλαν, Άντονι Κάουαν τζούνιορ, Ζίριους Ουίλιαμς και Σακούρ Τζούιστον. Το ίδιο θα ισχύσει και με τον Έρικ Λόκετ εφόσον ληφθεί απόφαση απόκτησης του, αφού προς το παρόν δοκιμάζεται από τον Γιάννη Καστρίτη.

Γενικότερα ο Άρης μετράει αντίστροφα αφού ούτε η εκκίνηση του Πρωταθλήματος είναι μακριά (2/10). Για τη διοίκηση του αποτελεί προτεραιότητα και το θέμα της ΕΕΑ αν και εκεί τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο δύσκολα και η επιβολή αφαίρεσης βαθμών μία πολύ σοβαρή πια πιθανότητα.

Στο μεταξύ σήμερα ο Άρης θα δώσει το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας στις 18:00 την Πέλιστερ από τα Σκόπια. Σε αυτό ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και προσαρμογής των παικτών του σε όσα έχουν δουλέψει, ενώ παράλληλα θα διαπιστώσει και το επίπεδο του Έρικ Λόκετ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.