ΚΑΕ Άρης: Διευκρινίσεις για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 500.000 ευρώ

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2022

Λεπτομέρειες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την οποία προανήγγειλε έκανε γνωστές η ΚΑΕ Άρης, σημειώνοντας πως στόχος είναι η συγκέντρωση του ποσού των 500.000,00€ για την κάλυψη των αναγκών της ΚΑΕ .

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Σε συνέχεια της από 23/2/22 συνέντευξης Τύπου της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνουμε τη διαδικασία άντλησης κεφαλαίων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003:

Οι ανωτέρω διαδικασίες θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μείωσης κεφαλαίου για την κάλυψη ζημιών, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Αναμενόμενη ημερομηνία είναι η 1/3/22, οπότε και θα επιτρέπεται, πλέον, η κατάθεση χρημάτων για συμμετοχή στην άντληση κεφαλαίων.

Με την κατάθεση του ποσού ο V.SH. (ψηφιακός μέτοχος) στέλνει email με την κατάθεση και τα στοιχεία επικοινωνίας του στο info@arisbc.gr.

Ο στόχος είναι η συγκέντρωση του ποσού των 500.000,00€ για την κάλυψη των αναγκών της ΚΑΕ .

Με την επίτευξη του στόχου άντλησης του ποσού 500.000,00€, το 100% του ποσού προϋπολογίζεται να πάει σε έκδοση νέων μετοχών. Ταυτόχρονα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα εκδώσει σε κάθε V.SH. την προσωπική του YELLOW CARD, η οποία θα περιέχει τα ΑΤΗ token που θα αντιστοιχούν στο συνολικό ποσό κατάθεσής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.