ΚΑΕ Άρης: Νέο ban και απαγόρευση των μεταγραφών από τη FIBA

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2021

Νέο ban και απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης από την FIBA, όποτε οι «κίτρινοι» θα πρέπει να...ξεμπερδέψουν με ένα ακόμη πρόβλημα.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ Άρης είχε ξεμπερδέψει από τα ban και μπορούσε κανονικά να προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο όπως έκανε γνωστό η FIBA, του επιβλήθηκε μια νέα απαγόρευση.

Το ban αφορά στον Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Αμερικανός είχε εξοφληθεί για το 50% του ποσού που του οφείλεται, προέβη όμως σε καταγγελία λόγω καθυστέρησης στην καταβολή της τρίτης δόσης, του ποσού που υπολείπεται.

Η ΚΑΕ Άρης το περασμένο καλοκαίρι κλήθηκε να λύσει οκτώ υποθέσεις για να επιτευχθεί η άρση των ban που της είχαν επιβληθεί, δίνοντας στο τελευταίο τρίμηνο περίπου 200.000 ευρώ για διακανονισμούς.

Πριν από λίγες μέρε εξοφλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς και η δική του περίπτωση τελείωσε οριστικά, μετά από αυτές των Κάμινγκς, Μπάκνερ και Γουίβερ. Στο τελευταίο τρίμηνο και μετά την άρση των bans για τις σχετικές ανάγκες έχει δοθεί ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ σε διακανονισμούς.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.