Καντουρί: Του την έπεσαν στην παραλία, τους «απάντησε» στην Τούμπα

Metrosport Team21 Ιουνίου 2020

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει ξαναβρεί τη θέση του την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα, και μάλιστα μετά από 658 μέρες!

Ο Αμπέλ Φερέιρα τον πιστεύει και μάλιστα δεν το είχε κρύψει λέγοντας σε μία συνέντευξη Τύπου το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Μαροκινός είναι από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχει δουλέψει ποτέ. Ο Καντουρί πάντως είχε δεχθεί πρόσφατα, μία μέρα μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τα λεκτικά «πυρά» οπαδών του ΠΑΟΚ, σε μια εξόρμησή του στην παραλία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλοι του ΠΑΟΚ που τον είδαν σε παραλία της Χαλκιδικής παρέα με τον Κρέσπο αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τους Πειραιώτες, του παραπονέθηκαν έντονα για την παρουσία του, αλλά και της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και γενικότερα φέτος, μεταφέροντάς του την αγωνία των ΠΑΟΚτσήδων για τη φετινή χρονιά. 

Ο Μαροκινός «απάντησε» με καλή εμφάνιση και γκολ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ είχε πάρει 90λεπτο και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ευχή των ΠΑΟΚτσήδων να έχει ανάλογη συνέχεια και να βοηθήσει την ομάδα του στα επόμενα κρίσιμα ματς. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.