K19: ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (0-3): O Τζίμας σκοράρει όπου σταθεί και όπου βρεθεί

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε με ευκολία την αντίστοιχη του Βόλου , για την 26η αγωνιστική της Super League στο πρωτάθλημα υποδομών. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά κατάφερε να κλειδώσει με τρια γκολ την νίκη και να διατηρηθεί στο -1 από τον Ολυμπιακό, που κέρδισε εχθές την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γίνει από νωρίς...οδηγός στο ματς αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο  Σμυρλής παίρνοντας το ριμπάουντ , από το σουτ του Τζίμα , έκανε το 0-1!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε για να κάνει ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε, με τον νεαρό επιθετικό να παίρνει την ασίστ του Καλόγηρου και να γράφει το 0-2.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι το οποίο όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, που ουσιαστικά είχε καταφέρει να κλειδώσει το παιχνίδι.

Θέλοντας όμως να κάνει ακόμη πιο εμφατική τη νίκη της ομάδας του, ο Γκούμας αποφάσισε να ρίξει την αυλαία της αναμέτρησης με ένα εξαιρετικό γκολ, στη τελευταία φάση του παιχνιδιού και να γράψει το τελικό 0-3.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Αδάμ, Δεληγιάννης, Ζίλο, Σινανάι, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Ρουμάντσιεβ, Τζίμας, Καλόγηρος, Αθανασίου.

Στον πάγκο: Νικολακούλης, Γεωργιάδης, Πασαχίδης, Μάρτος, Καστίδης, Δελιόπουλος, Πολιτάκης, Χατσίδης, Γκούμας.

Η αρχική ενδεκάδα του Βόλου: Αυγερινός, Σίμος, Βαϊνόπουλος, Καραστέργιος, Γαβριηλίδης, Ορτέντζιος, Στεργίου, Αιχμαλωτίδης, Τουλουμενίδης, Παπαθανασίου, Τζαφέρι.

Στον πάγκο: Μαλαμούλης, Θεοδωρίδης, Χαϊτάς, Κύρκος, Κασιούρας, Δήμου, Καφετζί, Νταϊλάνι, Σταυραντώνης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.