Αυτός είναι ο Ιβο Γκρμπιτς για τη θέση «1» του ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Ιουλίου 2020

Ο σχεδιασμός για τον νέο ΠΑΟΚ έχει οδηγήσει σε πολλές συζητήσεις για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ. Σε αυτές περιλαμβάνεται και το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακας, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πώληση του Πασχαλάκη (στο πιο πιθανό σενάριο) ή του Ζίβκοβιτς.

Ο Όλαφ Ρέμπε έχει ήδη κάνει προεργασία πάνω στο ζήτημα και στο συγκεκριμένο θέμα καθοριστικό ρόλο έχει ο παίξει και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, Μάριο Γκαλίνοβιτς. Με δική του εισήγηση, πρώτος στην σχετική λίστα του Γερμανού αθλητικού διευθυντή είναι ο Ίβο Γκρίμπιτς. Πρόκειται για τον 24χρονο τερματοφύλακα της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που φέτος διάγει την τρίτη γεμάτη σεζόν του (36 συμμετοχές, όσες είχε και πέρυσι, ενώ άλλες 18 έκανε το 2017-2018), συνέβαλε τα μέγιστα να διεκδικεί η ομάδα του θέση για τα προκριματικά του Champions League όπου μπορεί να τεθεί και αντίπαλος του ΠΑΟΚ και μάλιστα την πρώτη του Αυγούστου θα πάρει μέρος και στον τελικό Κυπέλλου, κόντρα στην Ριέκα.

Ο Γκρμπιτς έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και μάλιστα είχε δηλωθεί και στην λίστα Β της εθνικής ανδρών της Κροατίας για ένα τουρνουά στο Κατάρ τον Μάρτιο το οποίο ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Οι απαιτήσεις της Λοκομοτίβα που πρέπει να κατέβουν

Στην περίπτωση του Γκρμπιτς είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ μέσω ατζέντη που λειτούργησε για λογαριασμό του Ρέμπε έκανε διερευνητική κρούση στην Λοκομοτίβα και γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις της ομάδας του Ζάγκρεμπ φτάνουν περίπου στο 1, 5 εκατ, ευρώ. (ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2023) Τις τελευταίες μέρες, πάντως, παράγοντες της κροατικής ομάδας διαρρέουν ότι ο παίκτης κοστολογείται πλέον κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ αφού έχει προκύψει ενδιαφέρον από Αγγλία και άλλες χώρες. Ενδεχομένως, όμως, πρόκειται για τακτική τους για να ανεβάσουν τα χρήματα που απαιτούνται.

Όπως και να ‘χει, η περίπτωση θα τεθεί υπόψη του Ιβάν Σαββίδη που θα αποφασίσει αν θα γίνει κρούση με στόχο να κατέβει το τελικό ποσό αγοράς κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ένας από τους δύο βασικούς γκολκίπερ της ομάδας και με δεδομένο ότι και για τον Ρέι θα γίνει κίνηση να πουληθεί.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.