Ιβιτς: «Ξέρω τις ιδιαιτερότητες της Θεσσαλονίκης και τι πρέπει να προσέξουμε από τον Αρη»

Γιώργος Στράντζαλης10 Αυγούστου 2022

Στις ιδιαιτερότητες της Θεσσαλονίκης που τις γνωρίζει καλά, στις μάχες μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ, στην ποιότητα των «κιτρινόμαυρων» αλλά και στην προετοιμασία της δικής του ομάδας, στάθηκε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ιβιτς, στη συνέντευξη τύπου του «Κλ.Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εχουμε έρθει για να παίξουμε φυσιολογικά, το θεωρούμε το δεύτερο ημίχρονο το αυριανό παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, είμαστε προετοιμασμένοι. Ηρθαμε μια μέρα νωρίτερα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ, θα παίξουμε για να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες της πόλης, τα τοπικά ντέρμπι της πόλης είναι μάχες, ήμουν ένα  χρόνο στον Αρη και 7 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που έβλεπα το ελληνικό πρωτάθλημα έβλεπα πως είναι δύσκολα τα παιχνίδια εδώ. Εχει ποιότητα ο Αρης και ξέρω τι πρέπει να προσέξουμε. Εμείς θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα, δεν θέλω να πω τι είπα στους ποδοσφαιριστές μου».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει τακτική: «Κάποιοι προπονητές αρέσκονται να αλλάζουν την τακτική, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν θα το κάνω ούτε. Εκτός από έναν παίκτη που ήταν στην αρχική ενδεκάδα στο πρώτο ματς και θα αποφασιστεί σήμερα αν θα παίξει ή όχι, κατά τα άλλα η ενδεκάδα θα είναι η ίδια».

Για τις αλλαγές του Αρη: «Δεν γνωρίζω τι αλλαγές θα κάνει ο Αρης αύριο, σίγουρα κάτι θα αλλάξει. Η δική μου ομάδα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη κατάλληλα. Ο Αρης έχει πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά, εγώ θέλω να δω εμείς πως θα το διαχειριστούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.