Ιβάν στους παίκτες: «Όποιος δεν μπορεί, φεύγει!» - Απόλυτη στήριξη στον Γκαρσία

Χάρης Δημαράς08 Ιανουαρίου 2021

Όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το Metrosport.gr, πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη ήταν να μιλήσει σε τεχνική ηγεσία και παίκτες μετά την τραγική ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Παράγματι, πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, του Πάμπλο Γκαρσία, των ποδοσφαιριστών. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσε αυστηρά τους παίκτες προ των ευθυνών τους, τους διαμήνυσε ότι οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί και δεν αλλάζουν: «Αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους υποστηρίξει μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και θα γίνει την ίδια κιόλας μέρα», είπε χχαρακτηριστικά. 

Ο κ. Σαββίδης παράλληλα υποστήριξε ότι «όλος ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Πάμπλο Γκαρσία ώστε να αισθάνεται μέρα με τη μέρα πιο δυνατός», με δεδομένο ότι αυτά είναι τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ανδρικού συλλόγου. «Γι' αυτό είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε όσο χρόνο και όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια χρειαστεί», τόνισε. 

Οι παίκτες από την πλευρά τους ανέλαβαν την ευθύνη για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και δήλωσαν και τη δική τους πεποίθηση ότι σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν με τον Γκαρσία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.