Ιβάν-Ρέμπε δίνουν τα χέρια για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός18 Μαΐου 2020

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά ο Ιβάν Σαββίδης το θέμα της επιλογής του αντι-Μπράνκο. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει άμεσα να συμπληρωθεί το παζλ της ομάδας που θα «τρέξει» τον σχεδιασμό και όλες τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα από εδώ και στο εξής και όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον άνθρωπο που θα συνεργαστεί με τον γιο του Γιώργο και τον Αμπέλ Φερέιρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Metrosport» στο φύλλο της Δευτέρας, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολαφ Ρέμπε, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει η εφημερίδα την Παρασκευή.

Το πώς οι δυο πλευρές έκαναν το πρώτο και σημαντικότερο, όπως όλα δείχνουν, βήμα για την συμφωνία συνεργασίας του 42χρονου πρώην τεχνικού διευθυντή της Χάντερσφιλντ και της Βόλφσμπουργκ με τον ΠΑΟΚ, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για την εντατική έρευνα που έκανε ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου (μαζί και μερικά στοιχεία για έναν άλλο βασικό υποψήφιο) θα τα πληροφορηθείτε στο αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Metrosport».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.