Ιβάν, λύσε τον γρίφο, φτιάξε ξανά τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Καστάνης09 Μαρτίου 2021

Τα όσα συνέβησαν από το απόγευμα της Κυριακής και στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ενίσχυσαν την αγωνία που έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το πώς πορεύεται η αγαπημένη του ομάδα, όχι τώρα, αλλά ουσιαστικά τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Δικέφαλος δείχνει σημάδια ομάδας που βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης και αυτό απαιτεί άμεση παρέμβαση από τον Ιβάν Σαββίδη.

Η αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε (κοινό μυστικό στην Τούμπα ότι τελούσε υπό δυσμένεια εδώ και αρκετό καιρό) που ανακοινώθηκε από την Νυρεμβέργη αποτελεί ομολογία αποτυχίας του μοντέλου που εφάρμοζε από το καλοκαίρι ο Δικέφαλος και μπορεί να έφερε λογιστικά κάποια ισορροπία (με τρομερές βέβαια ενστάσεις για τα χρήματα που δόθηκαν για τις μεταγραφές παικτών όπως ο Τσόλακ ή ο Μουργκ), αλλά οδήγησε και στην δημιουργία μίας ομάδας που μόνο ανταγωνιστική δεν είναι.

Το διαζύγιο με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή (μόνο τα τυπικά απομένουν όταν κλείσει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις) θέλουν όλοι να αποτελέσει την γραμμή που θα τραβηχτεί από την πλευρά της οικογένειας Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ να μπει ξανά σε έναν δρόμο που θα τον οδηγήσει στην κορυφή.

Ο Ιβάν Σαββίδης καλείται, λοιπόν, να βρει τις σωστές απαντήσεις στον γρίφο του νέου ΠΑΟΚ, εκείνος που θα πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του Δικεφάλου. Ο κόσμος αγωνιά, γνωρίζοντας όμως ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στο τιμόνι που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κουμαντάρει το καράβι όπως του αρμόζει.

Το αν θα επιλεγεί απλά ένας νέος αθλητικός διευθυντής με τις ίδιες αρμοδιότητες του Ρέμπε (πράγμα δύσκολο αφού το μοντέλο δεν λειτούργησε), ένα στέλεχος με πιο διεκπεραιωτικό ρόλο με το τμήμα σκάουτινγκ και τον προπονητή να αναλαμβάνουν πιο ενεργό ρόλο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπό την εποπτεία του Γιώργου Σαββίδη ή θα γίνει μια συνολική αλλαγή μοντέλου διοίκησης είναι κάτι που καλείται να αποφασίσει ο ομογενής επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.