Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Κερδίσαμε δίκαια, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την αναμέτρηση στην Τούμπα και την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη:
 «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ήταν τακτικά καλά προετοιμασμένες. Δεν υπήρχαν χώροι και ευκαιρίες πολλές. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει ποιότητα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο σταθερή. Στο δεύτερο ήμασταν εμείς αυτοί που ξεκινήσαμε καλά και τελειώσαμε και κερδίσαμε δίκαια».

Για την αλλαγή εικόνας από το πρώτο στο δεύτερο μέρος: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ οργανωμένος, στην αρχή μας είχε επιβάλλει τον ρυθμό του, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη συγκέντρωση που μας βοήθησε να φτάσουμε στην νίκη».

Τι άλλο κρατάει: «Κρατάω την ατμόσφαιρα που είδαμε σήμερα. Μου αρέσει που παίξαμε μπροστά σε ένα γεμάτο οπαδούς γήπεδο, οι νίκες έχουν μεγαλύτερη αξία σε αυτές τις έδρες».

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος  και τη συνέχεια: «Δεν έχουμε ολοκληρωθεί σαν ομάδα, έχουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Για εμάς το κλειδί είναι να κρατήσουμε την ίδια διάθεση και να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας που σε κάθε παιχνίδι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.