Ιτζάκ: «Όλα ανοιχτά στο Ισραήλ, πας παντού με την κάρτα εμβολιασμού»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τομέρ Ιτζάκ.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας walla.co.il μίλησε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της πατρίδας του.

Μεταξύ άλλων, ο Τομέρ Ιτζάκ δήλωσε:

Για την προσέλευση κόσμου στα γήπεδα στο Ισραήλ: «Το ποδόσφαιρο απέκτησε ξανά ζωή. Για αρχή είδαμε 1500 φίλαθλους στα γήπεδά με χωρητικότητα άνω των 10000 θέσεων. Πιστεύω να φτάσουμε και στους 5 χιλιάδες φίλαθλους το επόμενο διάστημα».

Είναι εμβολιασμένοι όσοι μπαίνουν στα γήπεδα: «Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 16 που είναι εμβολιασμένοι. Τα παιδιά κάτω των 16 δεν πάνε στο γήπεδο γιατί τα παιδιά δεν εμβολιάζονται. Έχεις μία πράσινη κάρτα για το γήπεδο και τα εστιατόρια και μπορούν να πάνε παντού. Όλοι όσοι έχουνε εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις».

Στην είσοδο στο γήπεδο τηρούνται αποστάσεις: «Αγοράζουν εισιτήριο διαδικτυακά. Στο γήπεδο όλοι πάνε με μάσκες και πρέπει να τηρούν αποστάσεις στο μέτρο του δυνατού».

Τι άλλο είναι ανοιχτό στο Ισραήλ: «Όλα είναι ανοιχτά. Με την πράσινη κάρτα πας παντού. Όλα έχουν ανοίξει. Μπαρ, εστιατόρια σε λίγο ανοίγουν και τα σινεμά».

Τι ποσοστό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί: «Παραπάνω από 5 εκατομμύρια άτομα έχουν κάνει την πρώτη δόση και παραπάνω από 4 εκατομμύρια τη δεύτερη. Μιλάμε για ποσοστό 70% του πληθυσμού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.