Ήττα στις Σέρρες για τον Μακεδονικό

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Δεκεμβρίου 2022

Τη δεύτερη ήττα του στο Πρωτάθλημα γνώρισε ο Μακεδονικός, καθώς έχασε με 2-0 από τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Πλέον, οι ''πράσινοι'' στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο γήπεδο της Ευκαρπίας. 

Τα ''λιοντάρια'' πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο Πρωτάθλημα μετά από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄ και έπιασαν τον Μακεδονικό στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κανίς στο 51΄ . Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ζέρη, ωστόσο ο διαιτητής δεν θεώρησε πως υπάρχει παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. 

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να ψάξουν την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφεραν. 

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν και τον Μακεδονικό να προωθεί παίκτες και να ψάχνει την ισοφάριση, ο Πανσερραϊκός έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σοφιανός ξεχύθηκε προς την «πράσινη» περιοχή και ευστόχησε στο πλασέ του για το 2-0, σφραγίζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη των γηπεδούχων. 

Ο Μακεδονικός δίνει το τελευταίο παιχνίδι για το 2022 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄ την ερχόμενη Παρασκευή (16/12) στην έδρα του.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (83′ Δημητρίου), Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος (83′ Σοφιανός), Κανίς, Σαΐντ (68′ Κατσαντώνης). 

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (77′ Τσιφτσί), ΄Γαρύφαλλος, Μιλισάβλιεβιτς (62′ Ζαννάκης), Σιμόνι (77′ Σαραντίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.