Ήττα στην Τσεχία για τον Παναθηναϊκό με παράπονα για τη διαιτησία

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Πράγα από την Σλάβια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι «πράσινοι» είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Νωχελικά μπήκε στο παιχνίδι το «τριφύλλι» και στο πρώτο δεκάλεπτο δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Όσο περνούσε ο χρόνος, έβρισκε τα πατήματα του στο χορτάρι, έκλεινε τους χώρους και δεν επέτρεπε στη Σλάβια να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις. Το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα ήταν καταστροφικό καθώς έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Στρανζ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και έχασε και τον Παλάσιος.

Ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη και τον απέβαλε.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι Τσέχοι έχασαν τον Σάντος με κόκκινη κάρτα αλλά βρήκαν και δεύτερο γκολ. Στο 56ο λεπτό σε ωραία επίθεση, ο Ολαγίνκα έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μπρινιόλι, έφτασε στον Ουσόρ που με ωραία προσπάθεια και πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Σλάβια.

Οι πράσινοι φάνηκαν να επηρεάζονται περισσότερο από την αποβολή Έφτασαν κοντά στο γκολ μετά από τρομερή προσπάθησε του Βαγιαννίδη αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Πλέον, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση στην Αθήνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντούντερα (46' Ούσορ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46' Εβέρτον), Χόλες, Σραντς, Τραορέ, Ολαγίνκα, Λινγκρ.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Γκάνεα, Κουρμπέλης, Πέρεθ, Τσέριν, Αϊτόρ (46' Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (46' Σπόραρ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.