Ήττα στην πρώτη των Αράβων για τη Νιούκαστλ

Δημήτρης Καλαϊτζής17 Οκτωβρίου 2021

Στο πρώτο παιχνίδι της νέας εποχής των Αράβων στη Νιούκαστλ, οι «καρακάξες» ηττήθηκαν με 2-3 από την Τότεναμ για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  

Η αναμέτρηση των δυο ομάδων διεκόπη προσωρινά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ένας φίλαθλος της Νιούκαστλ έχασε τις αισθήσεις του στην εξέδρα, με τον Σέρχιο Ρεγκιλόν να αντιλαμβάνεται άμεσα το περιστατικό και να ειδοποιεί τον διαιτητή Αντρέ Μάρινερ πως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στις κερκίδες, για να ακολουθήσει ένα...τρελό σπριντ του γιατρού προς την εξέδρα για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οπαδό. Όπως ήταν αναμενόμενο το ματς οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή και μετά από αρκετά λεπτά συνεχίστηκε κανονικά. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. ο εν λόγω φίλος των γηπεδούχων ανέκτησε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. 

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γουίλσον μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. 


Ωστόσο, τα «σπιρούνια» χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά, ο Ντομπελέ έφερε το ματς στα ίσα στο 17΄, για να έρθει στο 22΄ ο Κέιν να γράψει το 1-2.

Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, οι Λονδρέζοι σκόραραν και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση, αυτή τη φορά, με τον Σον. 

Το μόνο που κατάφερε η Νιούκαστλ ήταν να μειώσει σε 2-3 χάρη στο αυτογκόλ του Ντάιερ στο 89΄. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.