Ηττα σοκ για την Κ19 του Μακεδονικού

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Ήττα με σκορ 0-2 και δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο γνώρισε η Κ19 του Μακεδονικού από την αντίστοιχη του Καμπανιακού για την 8η αγωνιστική του Α Ομίλου της Super League 2 Κ19.

Η οδυνηρή αυτή ήττα, με την οποία οι «πράσινοι» έχασαν όχι μόνο βαθμούς αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας απέναντι στην ομάδα της Χαλάστρας, σημαίνει ότι η τύχη του συνόλου του Δημήτρη Γκούντα εξαρτάται πλέον από «ξένα» χέρια και μάλισα από δύο διαφορετικές ομάδες, τόσο τον Καμπανιακό όσο και την Κοζάνη!

Οι νεαροί «πράσινοι» xρειαζόταν μόλις 1 βαθμό για να στεφθούν πρωταθλητές του Α Ομίλου και να «τσεκάρουν» εισιτήριο για το Final-4 της Super League 2 Κ19.

Ωστόσο, ο Καμπανιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 50′, αλλά και να «κλέψει» το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας (το πρώτο ματς είχε λήξει 0-1 για τον Μακεδονικό) με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις!

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στους 16 βαθμούς (ακολουθεί τρίποντο άνευ αγώνος με τον Απόλλωνα Πόντου Κ19 και ρεπό), οι «πράσινοι» περιμένουν το ντέρμπι Καμπανιακός Κ19 (12β.) – Κοζάνη Κ19 (13β.) και το έσχατο παιχνίδι του ομίλου, μεταξύ του Ηρακλή Κ19 και του Καμπανιακού Κ19. Για να τερματίσει ο Μακεδονικός πρώτος, χρειάζεται αφενός να μην κερδίσει η Κοζάνη (οι Κοζανίτες υπερτερούν επίσης στην ισοβαθμία) και αφετέρου ο Καμπανιακός να συγκεντρώσει λιγότερους από 4 βαθμούς στους δύο αγώνες του.

Η σύνθεση της Κ19 του Μακεδονικού: Γεωργιάδης, Παναγιωτίδης, Κώτελης Κ., Μωυσίδης, Κωνσταντινίδης (78′ Ηλιόπουλος), Κώτελης Ν., Κοροσίδης (46′ Παρασκευόπουλος), Μαύρος (46′ Μαρνέρης), Παπατέρπου (72′ Μπόγιας), Γρηγοριάδης, Πόντης (80′ Φωτιάδης)

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι:
Δήμου Σ., Κοασίδης, Καπουσούζης (82' Μπουμπίδης), Καλπακίδης, Καράδαλης, Παντελής (82' Δήμου Φ.), Παπαχριστούδης (46' Δερματίδης), Μυγδαλιάς (75' Παναγιωτόπουλος), Μανιάνι (68' Μητρούδης), Σαβράμης, Αλημπαρούτης

Aν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια o Kαμπανιακός θα είναι αυτός που θα περάσει στο Final Four. Επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Κ19 είναι αυτό της Τρίτης στις 17.00 με την Κοζάνη στο γήπεδο του Καμπανιακού.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.